berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muur

Thai restaurant Lemongrass

Toegegeven, van de inrichting moet dit Thaise restaurant in Berlijn het niet hebben. Maar dat is van ondergeschikt belang als je de kwaliteit en de prijzen van het eten hebt ervaren. Voor een luttele 7 euro krijg je hier al een heerlijke curry of noedelmaaltijd waar je meer dan propvol van zit.

Berlijn_lemongrass-restaurantIn de open keuken (altijd een betrouwbaar gegeven) middenin het kleine zaakje werken de Thaise koks keihard, want elke tafel is elke avond continue en zonder uitzondering bezet. Die drukte en snelheid weerhoudt de keuken er gelukkig niet van om met verse ingrediënten te werken en dat proef je. 

Het enige dat echt te wensen overlaat, is de akoestiek binnen. Bij mooi weer kun je dat gelukkig omzeilen door een plekje op het terras te bemachtigen, dat aan de levendige Simon-Dach-Strasse bovendien garant staat voor heerlijk mensen-kijken. Bij slecht weer kun je het beste buiten de avondspits komen eten, als je de drukte en geluidsoverlast wilt mijden. Voor een lunch aan het begin van de middag levert je dat doordeweeks ook nog een leuke korting op!

Lemongrass 
Simon-Dach-Strasse 2
10245 Berlijn (Friedrichshain)

U-Bhf: Samariterstraße

Berlijn_lemongrass-restaurant

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.