berlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerst

Dada Falafel

"Eten is een noodzakelijk kwaad, genieten is een kunst", zei de Franse filosoof François de La Rochefoucauld. De spreuk staat nu op de knalrode muur van Dada Falafel geschreven. En inderdaad: genieten doe je in dit Libanese restaurant in Berlijn.

Ze maken niet alleen fantastische falafel, maar serveren ook andere Libanese heerlijkheden zoals haloumi en shoarma. De knapperige, precies goed gekruide falafel-balletjes worden samen met baba ganoush, hummus en tahin geserveerd in een groot pita-broodje. Daarbij een grote salade. De pita-broodjes komen iedere dag vers uit hun eigen oven. En opeten doe je al dat lekkers binnen, of op het ruime terras.

Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede lunch, maar daaraan ook weer niet veel wil uitgeven. Het duurste gerecht van de kaart heb je al voor 7,50 euro. Dada Falafel is iedere dag geopend van 10.00 tot 01.00 uur. 

Dada Falafel 
Linienstraße 132
10115 Berlin (Mitte)

U-Bhf: Oranienburger Tor

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.