berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerst

Café Übersee

Café Übersee in Berlijn is een prima plek om bij mooi weer te lunchen, terwijl je uitkijkt over het Landwehrkanal. Het populaire café heeft 150 zitplaatsen aan het water, 40 op het terras direct voor het café en binnen ook nog eens 60 plaatsen. 

Berlijn_lunch-uberseeHet café bestaat al jaren en ondanks alle snelle ontwikkelingen in Berlijn is het nog steeds een geliefde stek. Waarschijnlijk vanwege de fraaie locatie aan het Landwehrkanal, zodat je tijdens je lunch kunt genieten van de vogels en voorbij varende bootjes. De plaatsen aan de kant van het kanaal zijn natuurlijk heel geliefd. En terecht. 

De kaart is klein en niet heel bijzonder, maar voldoet uitstekend voor een goede lunch. Bovendien wordt dat ruimschoots goedgemaakt door de leuke plek om te eten tijdens een tussenstop, als het mooi en lekker "buitenzit-weer" is. De prijzen zijn schappelijk. Wel uitkijken voor de boomwortels, want voordat je het weet ga je languit.

Dagelijks geopend van 08.00 tot 02.00 uur. Ontbijten kan tot 18.00 uur.

Café Übersee
Paul-Lincke-Ufer 44
10999 Berlin (Kreuzberg)

U-Bhf: Kottbusser Tor, Schönleinstraße 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn