berlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Suppen Cult

Geen zin in een uitgebreide lunch of een snelle, vette hap? Dan is soep een lekker en gezond alternatief. En dat komt mooi uit, want bij Suppen Cult in Berlijn maken ze heerlijke (en heel betaalbare) soep. Maar ze hebben ook lekkere stoofpotjes.

Iedere week hebben ze bij Suppen Cult nieuwe soepen. Tussen die soepen altijd meerdere waar ook vegetariërs hun vingers bij zullen aflikken. En kun je uit die heerlijke soepen geen keuze maken, dan neem je een stoofpotje of de lunch-van-de-week. Want die hebben ze ook.

Iedere dag maken ze bij Suppen Cult ook zelf hun verse vruchtendranken. Opeten van dit lekkers kun je bij Suppen Cult zelf, maar je kunt het natuurlijk ook meenemen. Want het blijft een Imbiß. Zoals je ook aan de zeer vriendelijke prijzen zult merken. 

Maandag tot en met vrijdag geopend van 11.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur. Zon- en feestdagen gesloten.

Suppen Cult 
Prenzlauer Allee 42
10405 Berlin (Prenzlauer Berg)
 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn