berlijn-kerstberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spree

Satyam

Een zuiver vegetarisch Indisch restaurant in Berlijn, waar ze kaas maken van melk uit Rudow en in de keuken geen magnetron is te vinden. Lunchen kun je hier op je gemakje en net zo uitgebreid als je wilt, maar als je haast hebt kies je voor de express-lunch die binnen vijf minuten op tafel staat.

Indisch mogen we natuurlijk niet zeggen, want een beetje kenner zal ons er op wijzen dat ze bij vegetarisch-Indisch restaurant Satya van de Zuidindische en Ayurvedische keuken zijn. 

Lunch
Een lunch op een doordeweekse dag bestaat uit vier gerechten; op zondag serveren ze tussen 12.00 en 20.00 uur een overwegend veganistisch brunch-buffet. Kinderen onder de 10 jaar en kinderen tot 15 jaar eten dan voor een gereduceerd tarief mee. Op zondag serveren ze tussen 12.00 en 17.00 uur ook een 'Express Mittagstisch' die, zo garanderen ze, binnen vijf minuten op tafel staat.

Het eten is van excellente kwaliteit en de prijzen zijn verbluffend laag. Dat zal dan ook wel de reden zijn dat het restaurant vele stamgasten kent en doorlopend goed bezocht wordt.

Op de binnenplaats vind je ook nog eens de eerste Shiva- en Ganesha-tempel van Berlijn, zodat niet alleen de innerlijke maar desgewenst ook de geestelijke mens aan bod kan komen. Satyam is dagelijks van 12.00 tot 24.00 uur geopend.

Satyam 
Goethestraße 5 (hoek Knesebeckstraße)
10623 Berlin (Charlottenburg)

U-Bhf: Ernst-Reuter-Platz

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn