berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerst

360 graden Berlijn

Uitgeverij Lannoo kwam in 2015 met een nieuwe reeks van nieuwe, innovatieve reisgidsen. De reeks heeft naast het papieren boek een online en mobiele component. Met deze reisgidsen kun je gemakkelijk en snel een persoonlijk reisplan samenstellen. Een reisprogramma op maat, makkelijk af te drukken of te exporteren naar je tablet of smartphone, voor later gebruik op reis. De gids over Berlijn is de eerste in deze reeks.

Berlijn_reisgids-lannooDe papieren reisgids is het hart van de 360° aanpak. De gids bevat alle informatie en inspiratie voor een stedentrip naar Berlijn, overzichtelijk gepresenteerd en ingedeeld volgens 6 verschillende interesses van de moderne reiziger: bezienswaardigheden, Berlijn actief, Berlijn voor kinderen, gratis in Berlijn, shoppen in Berlijn en Berlijn by night. Dit alles wordt aangevuld met tal van nuttige tips en extra's over eten en drinken en accommodaties in Berlijn en over de reis naar en het verblijf in de stad (openingstijden, nuttige adressen, openbaar vervoer, plattegrond, etc.). De gids bespreekt Berlijn aan de hand van 7 stadsdelen.

Reisplanner
360° Berlijn bevat daarnaast ook een digitale planningstool waarmee je in enkele minuten je ideale en hoogstpersoonlijke reisprogramma voor een stedentrip naar Berlijn kan uitstippelen. Iedereen kan online gaan en daar zijn of haar ideale vakantie per dag samenstellen en organiseren. Door dingen aan te geven wordt het reisprogramma steeds meer op maat: de aard van de soort vakantie die de reiziger wil hebben is bepalend. Wel of geen musea, veel of weinig shoppen, een cultuurvakantie of juist een ontspannen terrasjesuitje?

Je kan je verblijfsaccommodatie en duur van je verblijf aangeven, de reisplanner doet op basis van door jou aangegeven interesses suggesties vpoor bezienswaardigheden, musea, activiteiten, winkels, etc. Je kan zelf bezienswaardigheden e.d. toevoegen en weglaten. Ook kan je gemakkelijk vluchten, transport ter plaatse, tickets, hotels en restaurants boeken.

App
Met de mobiele app wordt de belevenis van de 360°-aanpak helemaal compleet. Door jouw persoonlijk reisplan te downloaden, heb je alle informatie zomaar binnen handbereik om onderweg te gebruiken. Verken Berlijn met realtime gps-ondersteuning en offline kaarten in je smartphone. De app werkt offline zodat er geen data-roamingkosten zijn, maar realtime GPS-ondersteuning kan de reiziger ook krijgen.

In de app kan je gebruik maken van een persoonlijke agenda voor het hele verblijf die rekening houdt met de duur van verplaatsingen tussen twee activiteiten, realtime gps-ondersteuning en offline kaarten, informatie opgedeeld in de zes interessecategorieėn, plus alle nuttige adressen in de buurt op een handig overzichtsplan.

Berlijn 360°
Erwin De Decker, Peter Jacobs
Uitgeverij Lannoo, 2015
ISBN 9789401407502
€ 14,99

Bestel 360 graden Berlijn bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn