berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerst

In Berlijn is altijd wel iets te doen ....

Het jaar begint in Berlijn altijd met de traditionele Nieuwjaarsloop vanaf de Brandenburger Tor. En vanaf dat moment gaat het los: Fashion Week, Berlinale, MaerzMusik, Festtage van de Staatsoper, Karneval der Kulturen, Classic Open Air, Internationaal Bierfestival, Internationaal Literatuurfestival, Festival of Lights, JazzFest. En nog veel meer voor het jaar met een enorme Silvesterparty op de StraŖe des 17. Juni en een groots vuurwerk boven Brandenburger Tor wordt afgesloten.

Naast al deze evenementen en herdenkingen kun je in Berlijn natuurlijk ook altijd terecht voor interessante en leuke exposities in de vele musea en galerieŽn in de stad. Berlijn-Now zet de belangrijkste evenementen en exposities voor je op een rijtje.

  


Evenement

Informatie

 

Vakantiebeurs Berlijn

De grootste vakantiebeurs ter wereld waar 11.000 firma's uit bijna 200 landen acte de precense geven trekt..

In Berlijn is altijd wel iets te doen ....

MaerzMusik

MaerzMusik is een tiendaags festival voor hedendaagse muziek, dat is voortgekomen uit de vroegere..

In Berlijn is altijd wel iets te doen ....

Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.