berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muur

Miniloft Mitte

Veertien prachtige lofts in een onder architectuur verbouwd pand. En ook nog eens centraal gelegen in Berlijn. Daar word je nou vrolijk van!

Miniloft MitteIn 1990 kochten de architecten Britta Jürgens en Matthew Griffin in Berlijn een vervallen pand uit 1890. In de daaropvolgende jaren verbouwden ze het en pleegden ze nieuwbouw. Het resultaat was een schitterend pand, dat onder meer werd onderscheiden met de Architekturpreis Berlin 2013. 

In het gebouw vind je 14 prachtige lofts. Sommige met twaalf meter lange panoramaramen op het zuiden, andere met gezellige nisjes, maar allemaal met moderne designmeubels en -natuurlijk- een kitchenette met magnetron. Alle lofts zijn uitgerust met snel internet en met de vloerverwarming zul je niet snel last hebben van koude voeten. Je hebt ook nog de beschikking over een wasgelegenheid en droger. 

Vanaf Hauptbahnhof loop je in 10-15 minuten naar de Hessischer Straße. Parkeren kun je gratis op drie minuten loopafstand. Een prima plek om te verblijven in Berlijn, niet ver van Brandenburger Tor, de Rijksdag en vele andere bezienswaardigheden. De ontwerpers waren zo tevreden met het resultaat dat ze er zelf ook maar hun intrek hebben genomen.

Prijzen vanaf € 167,00 per appartement per nacht, exclusief ontbijt. Maar dan overnacht je ook wel ergens...

Miniloft Mitte 
Hessischer Straße 5
10115 Berlijn (Mitte)

U-Bhf: Naturkundemuseum 
Miniloft Mitte (foto: Berlijn-Nu.nl)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn