berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

SCUBE Park Columbia Berlin

Je wilt goedkoop, maar toch centraal gelegen overnachten in Berlijn? Op een manier die eens wat anders is? Dan neem je toch een SCUBE?!

SCUBEIn Berlijn Neukölln zijn op een terrein van 4500 vierkante meter 31 massief houten micro-huisjes gebouwd, die nog het meest op dobbelstenen lijken. Ieder huisje is 9 vierkante meter. De SCUBE's, zoals ze heten, beschikken over maximaal vier bedden, voorzien van gezellig beddegoed. Iedere SCUBE heeft kamerhoge ramen en een klein terras. 

Waskamers en douches vind je in het gemeenschappelijk gastenverblijf. Daar kun je ook je ontbijt nuttigen, een kop koffie drinken, een praatje met andere SCUBE-isten maken of je e-mail checken. In de gemeenschappelijke ruimte vind je een complete, volledig uitgeruste keuken. En in de tuin kun je BBQ-en. 

Het is de bedoeling dat het concept van de SCUBE's verder wordt uitgerold. De eerste staan inmiddels langs het fietspad van Usedom naar Berlijn, maar de bedoeling is dat de SCUBE's straks langs de fietsroute Berlijn-Kopenhagen het langste hotel ter wereld vormen.

SCUBE Park Colombia Berlin ligt in een groene omgeving in de wijk Neukölln. Het metrostation Boddinstraße ligt op slechts 500 meter. Met vijf minuten lopen ben je op Tempelhofer Freiheit. Vanaf € 58,00 (excl. ontbijt) per nacht slaap je al een SCUBE. In de wintermaanden al vanaf € 38,00 per nacht (excl. ontbijt). WiFi is gratis.
 
SCUBE Park Berlin Columbia / EASY lodges Berlin
Columbiadamm 160
10965 Berlin (Neukölln)  

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn