berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muur

Campingplatz am Mahlower See bij Berlijn

Net ten zuiden van de stad Berlijn, in de deelstaat Brandenburg, ligt Campingplatz am Mahlower See. Het is een relatief nieuwe camping (2006), gelegen vlakbij een meertje bij het plaatsje Mahlow. Dicht bij het station, waardoor je met een half uur in de stad Berlijn kunt zijn.

Berlijn_camping-rcampingplatz-am-mahlower-see-bij-berlijn.jpgOver de viersterrencamping in Mahlow horen we eigenlijk alleen maar positieve geluiden. De camping beschikt over een speelplaats en is geschikt voor invaliden. En is een van de weinige campings waar je zelfs je eigen badkamer kunt huren. Het enige nadeel is dat de camping niet over een eigen eetgelegenheid beschikt, maar wat heet: op 200 meter afstand vind je al een prima restaurant. Op vijf autominuten afstand is S-Bhf Mahlow, van waar je in ongeveer een half uur in het centrum van Berlijn bent. 

De camping is het hele jaar geopend, maar mocht je er buiten het seizoen willen staan, neem dan eerst even contact met ze op. De camping ligt buiten de Berlijnse milieuzone, waardoor je voor je auto geen milieuvignet (Umweltplakette) nodig hebt.

Campingplatz am Mahlower See bei Berlin
Teltower Straße 34
15831 Blankenfelde-Mahlow

S-Bhf: Mahlow 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn