berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Hüttenpalast

We hebben even getwijfeld of we Hüttenpalast wel onder campings zouden vermelden. Want is het eigenlijk wel een camping? Of is het een hotel waar je in een caravan of berghut slaapt?

Berlijn_camping-huttenpalast.jpgIn de productiehal van wat eens een stofzuigerfabriek was in Berlijn staan drie caravans en drie berghutten. Want dat is waar je in Hüttenpalast in kunt overnachten. Indoor, dus altijd een (extra) dak boven je hoofd. Ideaal voor mensen die willen kamperen, maar opzien tegen het buitenleven. Of voor wie 's-winters toch nog even een beetje zomer wil ervaren. Maar je kunt er ook gewoon een hotelkamer huren, dus super handig als jij van alles, maar je partner helemaal niets in kamperen ziet! 

Een caravan of een hut heb je voor twee personen voor 65 euro per nacht (en voor die prijs brengen ze je 's-ochtends ook een kop koffie en een croissantje), een tweepersoons hotelkamer voor 85 euro per nacht (exclusief ontbijt en dus geen koffie en geen croissant). Zowel in de caravans, hutten en kamers kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Hüttenpalast
Hobrechtstraße 65-66
12047 Berlijn (Neukölln)

U-Bhf: Hermannplatz 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.