berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Vietnamees restaurant Monsieur Vuong

Het is er altijd druk en niet de plek voor een romantisch diner bij kaarslicht. Maar als de drukte iets zegt over de kwaliteit van het eten kan het niet anders of het eten van Monsieur Vuong moet voor z'n prijs wel bijzonder goed zijn. En dat is het dan ook.

We hebben het er nog nooit rustig gezien, bij Monsieur Vuong in Berlijn. En omdat Monsieur Vuong niet aan reserveren doet heb je de keus tussen in de rij aan te sluiten of op een rustig moment -bijvoorbeeld vier uur 's-middags- te komen. 

Monsieur Vuong maakt Vietnamees eten volgens een eenvoudige formule: een beperkt aantal vaste gerechten en twee gerechten van de dag, die met krijt op een schoolbord staan geschreven. Maar die gerechten maakt hij dan wel erg lekker klaar en zijn bovendien allesbehalve prijzig. Een bruisende atmosfeer, het avant-garde interieur en een supersnelle bediening doen de rest.

Dagelijks geopend van 12.00 tot 23.00 uur (vrijdag, zaterdag en zondag tot 24.00 uur). 

Monsieur Vuong 
Alte Schönhauser Straße 46
10119 Berlin (Mitte)

U-Bhf: Weinmeisterstraße, Rosa-Luxemburg-Platz

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.