berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerst

Fietstours en wandeltours door Berlijn

Wil je Berlijn eens op een andere manier ontdekken dan de meeste toeristen doen? Boek dan een fiets of wandeltour langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Berlijn!

Berlijn_fietsenBaja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Berlijn en 42 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Berlijn bezoekt.

Berlijn is een van de groenste steden van Europa en is daardoor een heerlijke stad om in te fietsen en wandelen. Tijdens de fietstour wordt er op een rustig tempo langs de vele bezienswaardigheden in de stad gefietst. Jouw gids, een enthousiaste Nederlandse local, vertelt je tijdens de tour naast de bekende verhalen ook de geheimen van Berlijn. Wil je liever een klein deel van het stadscentrum grondig verkennen? Boek dan een wandeltour!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Berlijn!

Tours in Berlijn:


Berlijn_fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn