berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Boek een excursie of koop je tickets met korting!

Wil je korting op de entree van attracties en musea in Berlijn, zoals de vijf topmusea op het Museuminsel of Berlin Dungeon? Wachtrijen vermijden en korting op de Hop-on-Hop-off bus, Berlin City Pass en excursies? Boek dan een ticket of excursie bij Ticketbar of GetYourGuide via Berlijn-Now!

Berlijn-berlinMaak je verblijf in Berlijn compleet met een bezoek aan een van de vele topmusea en attracties in de stad. Ticketbar en GetYourGuide bieden kortingen en aanbiedingen, en de mogelijkheid om de wachtrijen bij sommige attracties en musea te ontlopen.

De Berlin City Pass bijv. geeft je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het openbaar vervoer in Berlijn en te profiteren van verschillende kortingen bij bezienswaardigheden en restaurants. Ontdek de prachtige hoogtepunten van Berlijn, zoals de Brandenburger Tor en het Holocaust Monument via een tour met de comfortabele Hop-on Hop-off bus.

Tip: Bekijk alle Tours en activiteiten in Berlijn!

Kijk hier voor alle voordelen en kortingen in Berlijn!

Voorbeelden van kortingen en voordelen bij het boeken van tickets via onze site: 


 

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn