berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerst

Hop-on Hop-off bus en rondvaart over de Spree

Een leuke manier om Berlijn te leren kennen is de combinatie van een rondrit met de Hop-on Hop-off bus langs de bezienswaardigheden van Berlijn met een rondvaart over rivier de Spree.

Berlijn_hop-on-hop-off-busDe Hop on Hop off bus geeft een uitgelezen mogelijkheid om alle toeristische trekpleisters van Berlijn te bezichtigen gedurende 2 dagen. Je kunt onbeperkt op en af stappen bij 20 haltes en dat geeft de mogelijkheid om Berlijn en haar bezienswaardigheden in een korte tijd te maximaal te beleven.

Tip:†boek je ticket voor deze combi-deal van tevoren online!†

Bestel hier een combi-ticket voor de Hop-on Hop-off bus en de rondvaart

Het combi-ticket biedt ook een rondvaart over de Spree, met de mogelijkheid om het hart van de Duitse hoofdstad vanaf het water te bekijken! Grote delen van de prachtige architectuur van Berlijn zijn alleen te bezichtigen vanaf de Spree. Je kunt rustig achterover leunen en genieten op een luxe cruiseboot.

Elke 30 minuten vertrekt een cruise vanaf locaties die je kunt vinden op het ticket. De Hop on Hop off Bus rijdt vanaf 10.00 tot 18.00 uur (in de winter tot 17.00 uur) en rijdt vanaf elke halte om de 10 minuten. Stap uit bij halte 11 om te starten met de rondvaart.

Berlijn_rondvaart-spree

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.