berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Rondvaart op de Spree

Tijdens een rondvaart over rivier de Spree leer je Berlijn kennen van een heel andere kant. Leun achterover en bekijk het centrum van Berlijn vanaf het water. Een Nederlandse audioguide vertelt alles over de bezienswaardigheden die de boot passeert.

Je kan in Berlijn kiezen uit diverse rondvaarten op de Spree:

Stadsrondvaart
De stadsrondvaart duurt 1 uur en je vaart dan op een luxe cruiseboot over de Spree langs bezienswaardigheden als de Reichstag, Fernsehturm, Centraal Station, Dom van Berlijn, Alte Nationalgalerie en Pergamonmuseum. Als je de tickets van tevoren bestelt is de zitplaats gegarandeerd.

Bestel hier tickets voor een rondvaart over de Spree

Wil je wat langer genieten van de cruise over de Spree en het uitzicht op Berlijn vanaf het water boek dan de rondvaart van 2,5 uur.†Je ontdekt de belangrijkste attracties van de stad vanaf het water, waaronder de regeringswijk, Slot Bellevue, de Dom van Berlijn en het Museuminsel.

Boek hier tickets voor de cruise van 2,5 uur

Berlijn_spree-rondvaart

Brug tot Brug rondvaart
Deze rondvaart van 3 uur laat je het complete beeld van Berlijn zien. De cruise gaat over liefst 23 kilometer en neemt je door de geschiedenis van Berlijn, langs oude en moderne gebouwen en ook langs groene oevers en industriŽle gebieden. Tijdens deze rondvaart hoor je meer over Berlijn en de wijken die je ondertussen bezichtigt zoals Kreuzberg, NeukŲlln, Friedrichshain en Mitte.

Bestel hier tickets voor de Brug tot Brug rondvaart

Combi Hop-on Hop-off bus en rondvaart
Een leuke manier om Berlijn te leren kennen is de combinatie van een rondrit met de Hop-on Hop-off bus langs de bezienswaardigheden van Berlijn met een rondvaart over rivier de Spree.

Combineer de Hop-on Hop-off bus met een rondvaart over de Spree!

Berlijn_spree-rondvaart

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.