berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spree

De mooiste foto's van Berlijn

De mooiste fotoís van Berlijn gemaakt door fotografen en medewerkers van Stedenman. Tijdens bezoeken aan Berlijn maken zij fotoís van de vele bezienswaardigheden, monumenten, gebouwen en de mooiste plekjes in Berlijn.

Klik op een mapje en je ziet de foto's van de bezienswaardigheid of het onderwerp in Berlijn. Klik op een thumbnail en je ziet de foto op groot formaat. De foto's zijn beschikbaar voor derden om te delen of te gebruiken op (niet-commerciŽle) websites.

Voorwaarden
De voorwaarden waaraan je moet voldoen om de foto's te mogen gebruiken zijn een naamsvermelding van de fotograaf en een verwijzing (link) naar onze site: www.berlijn-nu.nl (of www.stedenman.nl). Binnenkort biedt Berlijn-Nu ook de mogelijkheid om jouw fotoís van Berlijn te uploaden op deze pagina!

Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.