berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerst

Berlin Welcome Card all inclusive

De†Berlin Welcome Card is de meest uitgebreide stadspas voor Berlijn. Tijdens een stedentrip naar Berlijn kun je met deze kaart†gratis naar binnen bij 25 bezienswaardigheden en musea in de stad. Denk aan de TV-toren, het Pergamonmuseum, het DDR Museum en Madame Tussauds. Ook kun je gratis gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus door Berlijn, die je langs de belangrijkste hoogtepunten in de stad brengt.

De Berlin Welcome Card all inclusive maakt het overbodig om in Berlijn tickets te kopen voor de verschillende bezienswaardigheden. Je kunt bij ruim twintig belangrijke attracties direct naar binnen! Zo bespaar je tijd en kun je optimaal genieten van je stedentrip naar Berlijn. Ook heb je geen dagkaart voor de bus in Berlijn nodig, wanneer je de Berlin Welcome Card combineert met een ticket voor het openbaar vervoer.

TIP: bestel de Berlin Welcome Card all inclusive van tevoren online voor 2, 3, 4, 5 of 6 dagen en geniet van alle voordelen!

Bestel de Berlin Welcome Card all inclusive via TurboPass

Bestel de Berlin Welcome Card via GetYourGuide


Berlijn_Berlin_welcome-card

Gratis naar musea en attracties
Met de Berlin Welcome Card sta je dankzij het skip the line-principe veel minder lang in de rij, dan wanneer je zelf tickets in Berlijn koopt. Je hebt gratis toegang tot verschillende bekende musea en attracties in de stad, zoals de TV-toren, het DDR Museum, Madame Tussauds, het Joods Museum, de Alte Nationalgalerie, het Altes Museum, het Bode Museum en het Duits Historisch Museum. Naast deze musea kun je nog tal van andere musea en attracties in de stad bezoeken met de Berlijn Welkom Kaart.†

Hop-on Hop-off bus
Tickets voor de Hop-on Hop-off bus zijn ook inbegrepen. Evenals enkele stadswandelingen en een fietstour met gids langs de bezienswaardigheden in het centrum van Berlijn. Een boottocht op rivier de Spree is ook onderdeel van de citypass.

Openbaar vervoer
Als extra optie bij de Card kun je ook een ticket bijbestellen waarmme je gratis gebruik mag maken van het openbaar vervoer in Berlijn (bus, trein, tram) voor 2, 3, 4, 5, of 6 dagen.

Plattegrond en korting†
Bij de Berlin Welcome Card zit een handige plattegrond van Berlijn met een overzicht van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Bovendien krijg je met deze kaart korting bij een aantal attracties en musea en bij sommige restaurants en winkels in Berlijn.†

Berlijn_Brandenburger_Tor

Verschillende soorten van de Berlin Pass
De Berlin Welcome Card kopen kan in verschillende soorten. Kies voor een geldigheidsduur van 2, 3, 4, 5 of 6 dagen. Houd er hierbij rekening mee, dat men onderscheid maakt tussen volwassenen (iedereen vanaf 15 jaar) en kinderen (3-14 jaar). Het is mogelijk om bij je Berlin Welcome Card direct een ticket voor het openbaar vervoer te bestellen. Hiermee kun je onbeperkt gebruik maken van de bussen, trams en treinen in Berlijn.†

Hoe werkt het?†
Na betaling van de pas ontvang je een voucher waarmee je de Card op een aantal vaste punten in Berlijn op kunt halen. Dit kan ook op de luchthaven van de stad! Zo hoef je niet te betalen voor je eerste rit met de bus, tram of trein. De pas wordt geactiveerd op het moment dat je de eerste musea en bezienswaardigheden bezoekt. Er wordt een losse OV kaart voor toeristen meegeleverd, die geactiveerd wordt bij het eerste gebruik hiervan. De Hop-on Hop-off bus is sowieso al inbegrepen bij de pas.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn