berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerst

Berlin Pass

De Berlin Pass is speciaal ontwikkeld voor bezoekers aan Berlijn die op de meest voordelige wijze de vele bezienswaardigheden van de stad willen bezoeken. Met de Berlin Pass heb je gratis toegang tot meer dan 60 musea en attracties in Berlijn.

Als je van plan bent veel bezienswaardigheden in Berlijn te bezoeken dan scheelt de Berlin Pass je niet alleen veel geld, maar ook veel tijd. Je hebt je toegangskaartjes al op zak en hoeft dus niet iedere keer weer achteraan de wachtrij aan te sluiten (skip-the-line).

TIP: Bestel de Berlin Pass van tevoren online!


Berlijn_berlin-pass

Wat krijg je allemaal met de Berlin Pass?


De Berlin Pass is te koop voor 2 of 3 dagen. Kinderen tussen 6-14 betalen een gereduceerd tarief. Bestel hiervoor de speciale kinderkaart. Meer informatie over de pas en alle voordelen die hij biedt vind je op de website van de Berlin Pass.

Berlijn_berlin-pass

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Berlijn. Kijk voor meer informatie over de Berlijn City Pass, de Berlin Pass en de Berlin City Pass, en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Berlijn en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!
01-01-2024

mark kingma | Ik weet niet hoe oud dit artikel is, maar dit klopt niet (meer). Als ik op de link klik kom ik op go city webside uit, waar GEEN Berlijn tussen zit.Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn