berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spree

HIMBEER Stadtmagazin für Leute mit Kindern in BERLIN

HIMBEER (framboos) is een stadmagazine dat zich speciaal richt op (ouders van) kinderen die Berlijn bezoeken. Het is op een steeds groter wordend aantal adressen gratis af te halen.

Himbeer BerlinSpeciaal voor kinderen Berlijn heeft veel te bieden. Dat is een van de redenen dat ouders met kinderen zich in Berlijn prettig voelen. Berlijn is ook een jonge stad: in veel wijken domineren moeders en vaders met hun kinderen het straatbeeld.

Het stadsmagazine HIMBEER (framboos) richt zich speciaal op (ouders van) kinderen. Het staat vol met allemaal spannende en interessante onderwerpen, maar is met name handig vanwege de uitgebreide agenda: voor elke dag heeft het magazine wel tips en ideeën voor activiteiten met kinderen.

Het blad verschijnt al sinds 2008 elke twee maanden in een alsmaar stijgende oplage van inmiddels 20.000 exemplaren. Je kunt het op meer dan 400 locaties in heel Berlijn gratis afhalen, maar HIMBEER heeft natuurlijk ook een website en een pagina op Facebook.

De locaties waar HIMBEER (gratis) verkrijgbaar is kun je (per wijk) in dit overzicht vinden.

HIMBEER Stadtmagazin für Leute mit Kindern in BERLIN (Facebook)

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.