berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muur

Berlin City Pass

De Berlin City Pass is ook een handige kortingskaart voor een stedentrip naar Berlijn. Met deze stadspas heb je gratis toegang tot meer dan 50 musea en attracties in Berlijn, gratis openbaar vervoer en gratis gebruik van de hop-on hop-off bus.

Let op: deze pas is niet meer verkrijgbaar!

Ontdek Berlijn met de Berlin City Pass. Reis gratis met het openbaar vervoer (bus, trein, metro en tram) door de hele stad, ook naar de luchthavens, je kunt gratis gebruik maken van de hop-on hop-off bus en je hebt gratis toegang tot meer dan 50 musea en attracties in Berlijn. Bekende attracties als het Pergamonmuseum en andere musea op het Museuminsel en het Jüdisches Museum zijn gratis , maar ook de Reichstag, Madame Tussauds, Berlin Dungeon, Legoland Discovery Centre en AquaDom SeaLife.

TIP: bestel de Berlin City Pass van tevoren online en je kunt direct genieten van gratis openbaar vervoer en gratis toegang!

Berlijn_berlin-city-pass

Skip the line
Met de Berlin City Pass heb je geen last van wachtrijen bij populaire attracties als het Jüdisches Museum, Pergamonmuseum en de Reichstag. Skip the line en bespaar tijd en geld met deze handige stadspas tijdens een citytrip naar Berlijn! Bij de Berlin City Pass zit ook een handige plattegrond van Berlijn, met een overzicht van alle musea en bezienswaardigheden en een kaart van het U-Bahn en S-Bahn netwerk in de Duitse hoofdstad.

Je kunt kiezen tussen een pas voor 2, 3 of 6 dagen. Na bestelling ontvang je een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Berlijn kunt omwisselen voor de kaart. De citypas wordt pas geactiveerd op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de musea en attracties in Berlijn.

Berlijn_berlin-city-pass

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Berlijn. Kijk voor meer informatie over de Berlijn City Pass, de Berlin Pass en de Berlin City Pass, en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Berlijn en andere Europese steden bij Citypasses.eu.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn