berlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerst

Berlijn City Pass

Wil je tijdens een stedentrip naar Berlijn wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Duitse hoofdstad zien, maar niet van museum naar museum lopen? Dan is de Berlijn City Pass een aanrader! Hiermee kun je Berlijn ontspannen en in je eigen tempo bezoeken, terwijl je geld en tijd bespaart.

De Berlijn City Pass (of Berlijn Pas)† is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Berlijn niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden. Met deze pas kun je Berlijn op een ontspannen en goedkope manier ontdekken. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij enkele belangrijke attracties, zoals de TV-toren, het Pergamon Museum en het DDR Museum.†Bij de pas hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Berlijn. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

TIP: Bestel de Berlijn City Pass van te voren online en bespaar tijd en geld in Berlijn!

Bestel hier de Berlijn City Pass

Berlijn_Digital-Pass_Berlin

Korting
Naast de gratis toegang tot een aantal belangrijke attracties en musea van Berlijn krijg je met deze pas nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden en korting op tours en excursies. Een voordeel van deze stadspas is dat dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt.

Je hoeft de kortingskaart niet op te halen in Berlijn maar je kunt thuis direct alles online regelen! Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Fernsehturm, DDR Museum, Pergamon Museum). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Berlijn.

Berlijn_spree-rondvaart

Stedenpas
Met een stadspas kun je vaak geld en tijd (geen wachtrijen) besparen tijdens een stedentrip naar Berlijn. Kijk voor meer informatie over de Berlijn City Pass, de Berlin Pass en de Berlin City Pass, en een overzicht van alle stadspassen en kortingskaarten in Berlijn en andere Europese steden bij Citypasses.nl.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn