berlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Handige links over Berlijn

Behalve de tips en informatie van Berlijn-Now is er op het internet nog veel meer informatie over Berlijn, bezienswaardigheden in Berlijn, vakanties en stedentrips naar Berlijn en andere informatie over Berlijn en omgeving te vinden.

Met een zoekopdracht naar Berlijn kom je duizenden websites tegen. Een groot deel van deze sites is van commerciŽle partijen als reisorganisaties en aanbieders van accommodaties in Berlijn. Om je te helpen bij het vinden van goede en eerlijke informatie over Berlijn hebben wij op deze pagina een selectie gemaakt van de beste en leukste sites en weblogs over Berlijn en andere bestemmingen in Duitsland.

Websites over Berlijn:


Apps:
Een overzicht van apps (zowel voor iPhone als Android) over Berlijn vind je op de website van†visitBerlin.
VisitBerlin heeft een nieuwe app gelanceerd, die zich richt op mensen die Berlijn al vaker hebben bezocht. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

Blogs over Berlijn:


Berlijn_dom-museum

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Tips en bezienswaardigheden

Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.