berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Super Deal: 2 nachten + ontbijt in viersterrenhotel voor 99 euro

Deze Super Deal wil de redactie van Berlijn-Now je niet onthouden: 2 nachten met ontbijt in een viersterrenhotel in Berlin-Mitte voor € 99. Dat is maar € 49,50 per nacht!

Hotel Wyndham Garden Berlin Mitte bevindt zich in een oude machinefabriek aan de Osloer Straße 116a, aan de rand van het centrum. Het heeft uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Haltes voor de tram liggen op een paar minuten lopen; de bus stopt vrijwel voor de deur. En met 10 minuten lopen ben je op het metro- en treinstation Gesundbrunnen, ook het domein van de vereniging Berliner Unterwelten e.V., die daar interessante rondleidingen verzorgt (aanrader!).
Mocht je met de auto komen, dan kun je die ofwel op het eigen parkeerterrein kwijt (betaald), of op de openbare weg (gratis).

Het viersterrenhotel Wyndham Garden Berlin Mitte verzorgt je met goede (en hoge) kamers en een uitstekend ontbijt. De ontvangst is allervriendelijkst, zo ondervond de redactie van Berlijn-Now al een aantal keren.

Hotelspecials.nl heeft nu een niet te versmaden aanbieding: voor twee nachten (tweepersoonskamer) met ontbijt betaal je slechts 99 euro. Dat is € 49,50 per nacht. Voor die prijs lig je in Berlijn nog nauwelijks in je eentje op een slaapzaal met gedeeld toilet en gedeelde badkamer! Oké, bij die prijs komt dan nog wel € 15 kosten per reservering voor Hotelspecials.nl, maar dan nog ....
Een overnachting in Wyndham Garden Berlin Mitte kost normaliter vanaf € 63 (tweepersoonskamer) zonder ontbijt à € 18 p.p.

De aanbieding geldt alleen voor (tenminste) twee aaneengesloten nachten op een geselecteerd aantal dagen in november en december 2019. Dus je moet er snel bij zijn.
Goed om te weten: Hotel Wyndham Garden Berlin Mitte is een rookvrij hotel. De WiFi (ook op de kamers) is niet alleen uitstekend, maar ook nog eens gratis.

Onze tip: koffers pakken en gáán!
Aanbieding weg? Dan was je te laat .....

Hotel Wyndham Garden Berlin Mitte

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn