berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Bio-hotel Almodóvar

Het in 2012 geopende milieuvriendelijke designerhotel Almodóvar ligt in de trendy wijk Friedrichshain in Berlijn. De 60 kamers zijn uitgerust met iPod-dock, computer en yogamat. In het hotel kunt u ook fietsen huren. Het hotel staat bekend om zijn enorm uitgebreide vegetarische ontbijtbuffet.

Op het dak, van waar u een fraai uitzicht over Berlijn hebt, heeft het hotel een welness-centrum met sauna. Hier worden ook verschillende soorten massages aangeboden.

Het hotel is ideaal voor vegetariërs. Niet alleen is alles wat u in het hotel Almodóvat te eten krijgt vegetarisch en organisch, binnen loopafstand vindt u ook nog eens vele vegetarische en organische winkels. De tram stopt voor de deur, de S-Bahn is vijf minuten lopen.
Berlijn_hotel--hotel-almodovar.jpg
Hotel Almodóvar
Boxhagener Straße 83
10245 Berlin (Friedrichshain)
 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.