berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerst

Generator Hostel Berlijn

Budgetreizigers kunnen in Berlijn goedkoop overnachten in het Generator Hostel Berlijn. Een hippe en goedkope verblijfplaats op twee locaties in Berlijn: in Mitte, midden in het centrum van Berlijn, en op de Prenzlauer Berg.

Berlijn_hostel-generator-prenzlauer bergIn Berlijn zijn diverse goedkope hotels en hostels te vinden. Tot de leukste behoren de hippe hostels van Generator, een in Mitte en een op de Prenzlauer Berg. De eigenaars hebben gezorgd voor een prachtig interieur. Het hostel in Mitte wordt gekenmerkt door een fris en modern interieur, net zo artistiek en eigenzinnig als de stad zelf. Bij de receptie zie je aan het plafond draadsculpturen van de Franse kunstenaar Sebastian Preschoux, de gezellige bar is ingericht in theatersfeer met strakke zwarte wanden, stoere koperen platen en speelse verlichting van gerecyclede brandblussers.

Generator Prenzlauer Berg zit in een gebouw dat ooit een retrokantoor was in Oost-Berlijn. Met karakter, heel veel street-art, muziek en een futuristisch interieur met een hypermoderne techo bar en een royale biergarten.

Uiteraard hebben beide hostels voor budgetreizigers een aantal slaapzalen, met stapelbedden, voor zes tot zestien personen. Voor een relatief laag bedrag kun je ook een van de privékamers boeken, met je eigen badkamer. De gezellige lounge en bar zijn 24 uur per dag om lekker te chillen. Wifi is gratis.

Generator Hostel Berlijn
Oranienburger Strasse 65, Berlijn (Mitte)
Storkower Strasse 160, Berlijn (Prenzlauer Berg)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.