berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerst

Links vom Fischladen

Op zoek naar een lekkere milkshake in Berlijn? Met meer dan 100 soorten milkshakes is Links vom Fischladen zeker een bezoek waard!

Links vom FischladenLinks vom Fischladen. De naam lijkt wat merkwaardig, totdat je er komt. Links vom Fischladen zit namelijk inderdaad links van de Fischladen.., een winkel waar je allerlei soorten vis kunt kopen, maar waar je ook in hun bistro een visje kunt oppeuzelen. En omdat vis nu eenmaal van ijs vergezeld gaat ligt het redelijk voor de hand dat je voor je er erg in hebt ook een winkeltje in ijs-achtigen drijft. Toch?

Milkshakes
Bij Links vom Fischladen hebben ze, naast talloze soorten 'eet-ijs' meer dan honderd soorten milkshakes op de menulijst staan. Wat dacht je van een Red Bull-milkshake? Of toch meer zin in een augurken- of zoute haring-milkshake? Kan allemaal, hoewel je natuurlijk ook gewoon kunt kiezen voor milkshake die naar je favoriete snoep smaakt. Amicelli of Oreo, bijvoorbeeld. De mogelijkheden van het vloeibare ijs zijn schier eindeloos. De lijst die Links vom Fischladen je aanbiedt ook.

Ze zijn dagelijks van 10.00 tot 21.00 uur geopend, zondag van 14.00 tot 21.00 uur. Op dezelfde tijden kun je ook in de viswinkel terecht.

Links vom Fischladen 
Schönhauser Allee 129
10437 Berlin (Prenzlauer Berg)

Tram: Milastraße 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.