berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spree

Tanne B

Bij Tanne B in Berlijn geniet je van fantastisch zelfgemaakt soja-ijs en biologische sorbets. En het is ook nog een leuke plek voor een broodje, een lekker sapje of een milkshake. Of een heerlijk stuk taart.

tanne BBij Tanne B lachen de kleuren van de 24 soorten ijs die ze in de vitrine hebben liggen je al van verre toe. Dichterbij zie je dat het niet alleen de traditionele ijssmaken zijn, maar dat ze bij tanne B verder gaan. Wat dacht je van asperge-ijs? Of lychee-gember?

Ze hebben trouwens veel meer dan de 24 soorten die in de vitrine een plekje hebben gekregen; wij tellen er zeker 90.
En als je geen zin hebt in ijs: geen nood. Dan neem je gewoon een zelfgemaakt sapje. Al dan niet met zo'n heerlijke croissant. Of zo'n uitnodigend stuk zelfgemaakte taart uit het uitgebreide taartenbuffet. Oh ja. Voor veganisten hebben ze ook melkijs. Zonder melk, natuurlijk.

Je kunt er dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur terecht. 's-Zomers ook op het terras.

Eissalon tanne B 
Eisenbahnstraße 48
10997 Berlin (Kreuzberg)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.