berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerst

Bulletproof koffie

Voor wie een keto-dieet volgt heeft Berlijn-Now goed nieuws: bij Simply Keto hebben ze alleen maar dingen die 100% keto, koolhydraatarm en volledig gluten- en suikervrij zijn. En dus hebben ze ook bulletproof koffie.

Een ketogeen dieet, of zoals sommigen het liever noemen: een keto- of koolhydraatarm dieet, gaat over veel eiwitten en vetten consumeren, maar minder koolhydraten. Dat laatste zou het, zo wordt gezegd, ook geschikt maken voor mensen met diabetes type 2. Maar omdat wij van Berlijn-Now niet medisch geschoold zijn doen we daar maar beter geen uitspraken over.

Zeker is dat het lastig, zo niet onmogelijk, is een dieet vol te houden wanneer je er een paar dagen 'uit' bent. Maar om die reden maar thuis blijven is natuurlijk ook geen alternatief. En daarom hebben we goed nieuws: bij Simply Keto kun je terecht voor je bulletproof koffie en kun je die met een gerust hart laten vergezellen door iets zoetigs. Want alles is er 100% keto, koolhydraatarm en volledig gluten- en suikervrij.

Bij Simply Keto kun je ook terecht voor een ontbijt, lunch, of lichte maaltijd. Want ook die voldoen aan alle voorwaarden voor een keto-dieet. Met name de pizza schijnt niet te versmaden te zijn!

Ze zijn alle dagen, met uitzondering van maandag, van 11.00 tot 19.00 uur geopend. Vrijdag en zaterdag blijven ze een uurtje langer open, en zaterdag en zondag openen ze de deur een uurtje eerder. 

Café Simply Keto 
Invalidenstraße 154 (ingang om de hoek aan de Ackerstraße)
10115 Berlijn (Mitte)

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.