berlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerst

Box off Berlin

Op een of andere manier is het altijd leuk om een souveniertje als aandenken aan je stedentrip mee naar huis te nemen. Maar hoe vaak denk je later niet: wat heeft me bezield om juist dat te kopen? Tijd dus om het eens anders aan te pakken: we gaan langs Box off Berlin. 

Op slechts 150 meter van Checkpoint Charlie in Berlijn vind je Box of Berlin, of kortweg bob. Misschien is het wel de leukste plaats om een kijkje te nemen als je een apart souvenier van Berlijn mee naar huis wilt nemen. Bob verkoopt slimme en mooie producten van uitsluitend Berlijnse ontwerpers. Wat dacht je van een "Plattenbau zum Selberbauen" of een "Berliner Grillset"?

Rechts van de winkel achter de houten deur vind je ook nog bobstudio, waar regelmatig concerten worden gehouden en die ook wordt gebruikt als bioscoop. De toegang is gratis, maar giften zijn welkom. Daarnaast is er bij bob ook nog altijd een tentoonstelling van een Berlijnse kunstenaar. En wordt het je allemaal wat veel dan neem je gewoon eerst een kop koffie in hun café.

Box off Berlin 
Zimmerstraße 11
10969 Berlin (Mitte)

U-Bhf: Kochstraße
 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn