berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Mosterd, chutney en marmelade 

Voor wie van mosterd houdt is er goed nieuws: SenfSalon in Berlijn. In de Hagelberger Straße, zo'n beetje tussen U-Bahnhof Mehringdamm en het Viktoriapark in, maken Merit Schambach en haar man mosterd. En niet zomaar mosterd. Ooit bananen-, appel, of aardbeienmosterd geproefd..?

SenfSalon Meer 'normale' mosterds als kruiden- of chilemosterd hebben ze natuurlijk ook bijde SenfSalon. Alle mosterds worden zonder conserveringsmiddelen en smaakversterkers gemaakt.

Op de mosterdproeverijen die ze regelmatig organiseren kun je alle ruim 30 smaken proeven. In de winkel maken ze jouw favoriete mosterd desgewenst op smaak en de potjes met de mosterd van jouw keuze worden vanzelfsprekend met de hand gevuld. Naast mosterd verkopen ze er ook nog allerlei accessoires voor en literatuur over mosterd.

En mocht je niet zo van de mosterd zijn, dan is een bezoek aan SenfSalon nog steeds de moeite waard. Want ze hebben er ook heerlijke en fantasierijke chutneys en marmelades. En hele leuke kadootjes, voor als je eens met een ander aandenken aan je Berlijn-trip thuis wilt komen.

SenfSalon is van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 18.00 uur geopend, zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

SenfSalon 
Hagelberger Straße 46
10965 Berlin(Kreuzberg)

U-Bhf: Mehringdamm

SenfSalon, Berlin-Kreuzberg

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.