berlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spree

Stormachtig Berlijn - Evi Dekker

Suzanne begint steeds meer naam te maken als grensverleggend interieurontwerpster. Haar inspiratie haalt ze uit het bruisende Berlijn, waar ze minstens eens per maand komt om indrukken op te doen. 

Berlijn_Boeken_Evi_Dekker_Stormachtig_Berlijn’s Nachts gaat ze er helemaal los in de clubs, waar iedereen haar kent als Zoey. Jarenlang weet ze haar twee levens gescheiden te houden. Totdat ze aan de bar van de Berghain, haar favoriete club, door een man bij haar echte naam wordt aangesproken.

Hij blijkt akelig veel van haar te weten en maakt al snel duidelijk wat hij wil: haar bedrijf overnemen, met haar erbij. Suzanne moet vechten voor haar onafhankelijkheid, want deze tegenstander is meedogenloos...

Stormachtig Berlijn
Evi Dekker
HarperCollins, 2021
ISBN 9789402708974
€15,99 (paperback)
€ 9,99 (ebook)

Bestel Stormachtig Berlijn bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.