berlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spree

Sophia's hoop - Corina Bomann

Berlijn, 1926. Het leven van de twintigjarige Sophia Krohn bevindt zich op een absoluut dieptepunt. Haar eerste liefde eindigde in een schandaal, haar vader heeft in zijn woede gezegd dat ze hem niet meer onder ogen mag komen en ze kan het zich niet veroorloven om verder te studeren.

Berlijn_boeken_Corina_Bomann_Sophia's_hoopGedesillusioneerd en met haar dromen in puin vlucht Sophia naar Parijs. Daar krijgt ze tegen al haar verwachtingen in een baan bij een groot cosmetica-imperium. Maar met succes komen ook persoonlijke offers: haar baas eist van haar dat ze tien jaar lang ongetrouwd blijft, en dat terwijl Sophia net weer een beetje hoop begon te koesteren dat de liefde haar niet nogmaals voorbij zou gaan.

In de pers:
- 'Er is een nieuwe Lucinda Riley opgestaan, en ze heet Corina Bomann.' de Volkskrant
- 'Ideaal recept voor een bestseller.' NRC Handelsblad
- 'Dat ze pageturners kan schrijven heeft Corina Bomann ruimschoots bewezen.' Nederlands Dagblad

Corina Bomann (1974) woont een deel van het jaar op het Duitse platteland, waar ze in alle rust kan schrijven, en een deel van het jaar in Berlijn. Haar romans staan in Duitsland steevast hoog in de bestsellerlijsten.

Op Berlijn-Now vind je ook haar nieuwe serie Walfriede dat speelt in het Berlijn van begin 20e eeuw. 

Sophia's hoop - De kleuren van schoonheid 1
Corina Bomann
De Boekerij, 2022
ISBN 9789022596449
€ 20,99 (paperback)
€ 12,99 (ebook)
€ 14,99 (luisterboek)    

Bestel Sophia's hoop bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Bestel het luisterboek bij bol.com   

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.