berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerst

Vegetarisch restaurant Seerose

Een vegetarische lunch die je zelf samenstelt. Dat kan in restaurant Seerose in Berlijn. Je kiest er uit de vele salades, stoofpotten, soepen, pasta's, brood, gebak en veel meer lekkers. En dat alles voor heel betaalbare prijzen. Je niet-vegetarische vrienden of familieleden kun je gewoon meenemen, want Seerose heeft ook lekkere dingetjes voor niet-vegetariërs.

SeeroseZe zaten op de Mehringdamm, maar zijn begin 2014 verhuisd naar hun nieuwe stek vlakbij U-Bahnhof Südstern in Berlijn, naast Il Nuovo Primo: "Veggie Heaven" Seerose. Daar hebben ze heel goed begrepen dat vegetarisch zeker niet automatisch de zoveelste groene salade of vettige falafel hoeft te betekenen. 

Het principe is eenvoudig: aan de kassa betaal je voor een klein, middelgroot of groot bord. En vervolgens kies je twee, drie of vier gerechten.

Prima plek voor een lekkere en betaalbare vegetarische lunch. Ook een aanrader voor niet-vegetariërs. Het restaurant is dagelijks van 10.00 tot 24.00 uur geopend (zon- en feestdagen 12.00 tot 23.00 uur).

Seerose 
Körtestraße 38
10967 Berlijn (Kreuzberg)

U-Bhf: Südstern

 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn