berlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muur

Nachtrommelmarkt in Kreuzberg

Waarom zou je overdag naar een rommelmarkt gaan als dat ook 's-nachts kan? Eens per maand kan dat in Berlijn, in de wijk Kreuzberg.

Nachtflohmarkt KreuzbergVoor als je in het weekeinde liever uitslaapt en overdag te druk bent heeft de Berlijnse wijk Kreuzberg dé oplossing: de nachtvlooienmarkt. Die wordt eenmaal per maand op woensdagavond in de Oranienstraße 190 gehouden.

Vanaf 20.00 uur kun je er op zoek gaan naar de mooiste koopjes die door hoofdzakelijk particuliere verkopers worden aangeboden. Je nachtelijke koopervaring wordt ondersteund door DJ's en live muziek. Een heel bijzondere ervaring om in een nachtelijke feestsfeer naar schatten op zoek te gaan!

Voor de precieze data en tijden waarop de Nachtflohmarkt wordt gehouden kun je het best even in de agenda op de website van SO36 kijken. Daar staan ook nog veel meer leuke activiteiten op!

Nachtflohmarkt im SO36
Oranienstraße 190
10999 Berlin (Kreuzberg)

U-Bhf: Kottbusser Tor, Görlitzer Bahnhof

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.