berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerst

Legoland Discovery Centre Berlijn

Een meer dan levensgrote van legoblokjes gebouwde giraffe bij de ingang van het Sony Centre aan de Potsdamer Strasse kondigt het al aan: het Legoland Discovery Centre. Leuk om met de kinderen te bezoeken tijdens een stedentrip naar Berlijn.

Legoland Discovery Centre BerlinIn het Sony Center aan de Potsdamer Platz is ook het 3.500 m2 grote Legoland Discovery Centre Berlin gevestigd. Zeker met kinderen is dit erg leuk om naartoe te gaan. Een ideaal uitje voor een regenachtige ochtend of middag.

TIP: Boek je tickets voor Legoland Discovery van tevoren online en je bent verzekerd van toegang.

Bestel hier ticket(s) voor Legoland Discovery

Miniland
Uit meer dan 2 miljoen steentjes zijn in MINILAND de belangrijkste attracties van Berlijn nagebouwd, MINILAND Star Wars geeft in 250.000 steentjes en met 2.000 Star Wars figuren, episode 1 van deze beroemde film weer. Maar ook is er een Lego-fabriek nagebouwd en je kunt er zien hoe al die legosteentjes worden gemaakt.

Legoland Discovery Centre Berlin is iedere dag van 10.00 tot 19.00 uur geopend (24 december gesloten). De laatste bezoekers worden om 17.00 uur binnengelaten. Tegen gereduceerd tarief kun je toegangskaartjes ook online kopen. Je moet dan echter wel over een printer kunnen beschikken om ze af te drukken. Je kunt ze ook bestellen bij Ticketbar. Dan hoef je geen printer mee te nemen naar Berlijn. 

Legoland Discovery Centre Berlin 
Potsdamer Straße 4
10785 Berlin

U-Bhf: Potsdamer Platz

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn