berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerstberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Voo Store

Voo Store in Berlijn is een verhaal apart. Ze verkopen er niet alleen mode, maar daaromheen ook nog eens heel veel leuke 'hebbedingetjes'. Muziek, design, mode en kunst in één winkel. 

Voo StoreOp de plek waar vroeger een slotenmaker zat vind je nu Voo Store. Een beetje verstopt, op een binnenplaatsje in Kreuzberg. De winkel van toen is omgebouwd tot een trendy winkel van nu. Ze hebben er heel verschillende kleding -van streetware tot haute design- in even zovele prijsklassen. Wat ze verkopen heeft drie zaken gemeen: design, creativiteit en vakmanschap. Want dat is waar ze zich bij Voo Store op richten. 

Maar ze verkopen er zeker niet alleen kleding. Ook voor snuisterijen, originele kado-ideeën, tijdschriften, boeken of -noem eens wat- parfum kun je hier terecht. Het aanbod wisselt doorlopend. Voo Store is jong, creatief en stijlbewust; "hipster HQ", zoals iemand het omschreef, komt dicht in de buurt. 

Ze hebben er trouwens ook heel lekkere koffie (of thee, als je daar de voorkeur aan geeft) in hun eigen koffiebar.

Voo Store is iedere dag (m.u.v. zondag) geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Voo Store 
Oranienstraße 24
10999 Berlin (Kreuzberg)

U-Bhf: Kottbusser Tor

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn