berlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

National Geographic Berlijn

National Geographic Reisgids Berlijn is een exclusieve gids met sublieme fotografie die je meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden van de stad. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis, en bijzondere plekjes van Berlijn. 

Berlijn_Boeken_National_Geographic_BerlijnBezoek met deze National Geographic Reisgids Berlijn het sfeervolle en hippe Prenzlauer Berg, het voormalige communistische centrum van Berlijn en het merengebied tussen Berlijn en Mecklenburg. Lees de speciale reportages over de Berlijnse Muur, de Joodse gemeenschap van toen en nu, Marlene Dietrich en de nieuwe architectuur van Potsdamer Platz. 

Met inzichtelijke tekeningen die historische gebouwen, zoals de Reichstag en de musea van het Museuminsel, verduidelijken.

De uitgebreide kennismaking met Berlijn, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!

National Geographic Berlijn
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN 9789043925976
€ 25,99 (paperback)
€ 12,99 (ebook)

Bestel National Geographic Berlijn bij bol.com 

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn