berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-kerstberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Kosmos Wat & Hoe Berlijn

Wat & Hoe Reisgids Berlijn is een complete reisgids voor een stedentrip naar Berlijn. Met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant in Berlijn.

Berlijn_Boeken_Wat_&_Hoe_BerlijnWat & Hoe Reisgids Berlijn bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. 

Wat & Hoe Berlijn is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

De bewogen geschiedenis van Berlijn vind je overal in het straatbeeld terug. Bezoek hier het indringende Holocaust-monument, ontspan in de groene oase van Tiergarten of struin door de kunstenaarswijk Friedrichshain.Ontdek het veelzijdige karakter van Berlijn en wordt zelf even 'Ein Berliner'.

Wat & Hoe Reisgids Berlijn
Kosmos Uitgevers, 2023
ISBN 9789043927697
€ 9,99 (paperback)
€ 6,99 (ebook)

Bestel Wat & Hoe Stad & Streek Berlijn bij bol.com

Bestel het ebook bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn