berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerst

Dit is mijn Berlijn

Dit is mijn Berlijn is een reisdagboek, doeboek en stadsgids ineen. Een origineel bewaarboek voor jouw herinneringen aan Berlijn.

Samen met illustrator Anne van Haasteren maakte Petra de Hamer een lekker dik tekenboek met heel veel kleurplaten, afvinklijstjes, ruimte voor je eigen notities en om visitekaartjes in te plakken en zelfs nog wat extra informatie over de stad! Dus volgende keer dat je naar Berlijn gaat, niet alleen de gloednieuwe 100% Berlijn gids inpakken maar ook een etui met potloden, plakband en een lijmstift en go!

Do it Yourself City Journal
bevat mooie illustraties, leuke to-do-lijstjes en bijzondere weetjes over de stad. Maar het laat ook genoeg ruimte voor jouw verhalen, tekeningen, souvenirs, foto's, kaartjes, notities en tips voor jouw vrienden.
Zo maak je van dit city journal een origineel bewaarboek voor jouw herinneringen aan Berlijn.

Dit is mijn Berlijn
Petra de Hamer
Mo'Media, 2015
ISBN: 9789057677021
€ 9,95

Bestel Dit is mijn Berlijn bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.