berlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

Trotter 48 Berlijn

48 uur in Berlijn? Dan is Trotter 48 de gids die bij je past. Een uitgebreide selectie van betaalbare hotels, leuke shoppingadresjes en beschrijvingen van de belangrijkste bezienswaardigheden maken dit gidsje onmisbaar bij een kort (of lang) bezoek aan Berlijn.

Berlijn_48_Trotter_BerlijnPrettig leesbaar
Trotter 48 Berlijn is overzichtelijk ingedeeld en prettig leesbaar met 190 bladzijden informatie. Aan bod komen niet alleen praktische zaken als openbaar vervoer, tips waar betaalbaar te slapen, eten, drinken maar ook waar je leuke boetiekjes vindt en een lange lijst van allerlei soorten markten.

Stadswandelingen
Een pluspunt is de beschrijving van de belangrijkste bezienswaardigheden van Berlijn. Alles is makkelijk te vinden dankzij de uitneembare plattegrond van Berlijn met op de achterkant een kaart van de metrolijnen, de regionale treinen en een detailkaart van het centrum

Oordeel
Trotter 48 Berlijn is klein en handzaam met een harde kaft voor extra stevigheid en toch licht van gewicht. Deze handige stadsgids past in elke tas of binnenzak. De tientallen kleurenfoto's van de bekendste bestemmingen completeren dit boekje.

Trotter 48 Berlijn
Lannoo, 2014
ISBN 9789401410267
€ 12,99

Alleen tweedehands verkrijgbaar


Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.