berlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Berlijn ontdekken en beleven!

Merian Live! Berlijn begint met een algemene inleiding over Berlijn met aandacht voor overnachten, gastronomie, winkels en sport. Dan volgt een Top 10 van hoogtepunten die geen enkele bezoeker mag missen tijdens een stedentrip naar Berlijn.

Berlijn_Boeken_Merian_Live_BerlijnBij ieder hoofdstuk worden bezienswaardigheden besproken, hotels, gastronomie, cafés, winkels, uitgaansmogelijkheden en sportfaciliteiten.

Na informatie en vervoer komen nog uitstapjes in de omgeving aan bod. De reisgids besluit met drie wandelingen en uitstapjes in de omgeving van Berlijn, tips voor meer informatie over Berlijn, nuttige reisinformatie en een register.

De gids is vooral een naslag- en opzoekwerk, actueel, zeer uitvoerig en nuttig voor een eerste kennismaking met Berlijn voor een publiek met een ruimere beurs. Voorzien van kaarten en plattegronden, internetadressen en tips van de auteur.

Berlijn ontdekken en beleven! 
Gisela Buddee
Deltas Centrale uitgeverij, 2019
ISBN 9789044753899
€ 13,95

Bestel Merian Live! bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn