berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerst

Berlin Through Winter's Eyes (Kaco)

Berlijn heeft 's-winters een heel andere schoonheid.†De Tsjechische†Videographer crew Kaco laat dat†mooi zien.

Om voor de hand liggende redenen adviseren de meeste mensen om Berlijn in de zomer te bezoeken: iedereen is blij en op straat,†in de stad wordt gefietst, het leven wordt in de open lucht gevierd en er wordt†genoten van die speciale, nooit eindigende zomeravonden. Maar dit is slechts ťťn kant van het jaar in Berlijn, want vanaf november worden de dagen korter en†donkerder en verandert de sfeer van de stad: Berlijn wordt ernstiger en een of andere vreemde manier donker en mooi.

Het is evenwel nog steeds aantrekkelijk voor bezoekers, die in dit jaargetijde de diepe, hoopvolle en geduldige kant van Berlijn te zien krijgen. Het is naar Berlijn kijken als door een filter, met winterogen.†Het heeft een heel andere schoonheid die†heel goed†is weergegeven in deze video, die werd gemaakt door de†Tsjechische Videographer crew Kaco en wordt vergezeld door het melancholische lied 'Damage Done' van Moderat. BERLIN from Kaco films on Vimeo.

code: 149512953
Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn