berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminsel

FeWo-Direkt

FeWo is de gangbare Duitse aanduiding voor "Ferienwohnung", oftewel vakantiehuis. FeWo-Direkt biedt ze aan, die FeWo's, ook in en bij Berlijn.

FeWoFeWo-Direkt behoort tot HomeAway, waar je kamers en appartementen van particulieren en professionele partijen kunt huren, maar legt zich in het bijzonder toe op vakantiewoningen. Ze hebben een portefeuille van ruim 1.250 vakantiewoningen, verspreid over de hele stad, maar met een nadruk op Mitte, Charlottenburg-Wilmersdorf en Friedrichshain-Kreuzberg.

Zoeken is mogelijk aan de hand van filters, waarmee je je wensen kunt specificeren. Het aanbod loopt van blokhutten, reguliere woningen, 'echte' vakantiewoningen en villa's, tot boten. Voor elk wat wils, zou je kunnen zeggen.

De prijzen lopen van vijftig tot zo'n dikke duizend euro per nacht. Maar voor dat laatste krijg je dan ook wel je eigen villa, compleet met eigen strand, jacuzzi en motorboot.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn