berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-reichstag-kerstberlijn-kerstberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monument

Fietstours en wandeltours door Berlijn

Ga je binnenkort op citytrip naar Berlijn en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour of wandeltour door Berlijn langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Berlijn!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Berlijn en ruim 150 andere steden overal ter wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Berlijn bezoekt.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Berlijn bent!

Boek hier een fietstour door Berlijn!

Berlijn_fietsen-fietstour

In Berlijn kun je kiezen uit verschillende fietstours. Wandeltours zijn ook mogelijk. Een fietstour met Baja Bikes boek je al vanaf €22 per persoon. De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Berlijn duren gemiddeld 2 tot 3 uur. Alle tours in Berlijn worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Berlijn en weten daarom veel over de stad te vertellen.

Berlijn_fietstour-fietsen

Tours in Berlijn:


Berlijn_wandelen-wandeltour

Berlijn_fietsen-fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Fragmente

Video van Marco Woldt over het Lichtgrenze-project in Berlijn op 9 november 2014. Ter herdenking van 25 Val van de Berlijnse Muur.