berlijn-bezienswaardigheden-spreeberlijn-reichstag-kerstberlijn-bezienswaardigheden-dom-museuminselberlijn-bezienswaardigheden-holocaust-monumentberlijn-bezienswaardigheden-berlijnse-muurberlijn-kerst

Caps and Sox

Voor wie hoofdbedekking zoekt is Caps and Sox in Berlijn een must. "Lifestyle voor je hoofd" hebben ze als omschrijving voor hun winkel gevonden. En met zo'n 1.000 caps, mutsen en hoeden op voorraad is daarmee geen woord teveel gezegd.  

De kans dat je blootshoofd Caps and Sox in het Nikolaiviertel verlaat is niet groot. Ze verkopen er petten, hoeden, mutsen, caps voor iedere smaak en ieder hoofd. En mocht jouw keus er niet tussen zitten dan hebben ze ook nog eens een 3.000 producten in hun webwinkel. 

Tot hun assortiment horen bekende namen als Billabong, Quiksilver en O'Neil, maar ook merken die niet of nauwelijks bekend zijn. De voorraad wordt steeds aangepast aan het seizoen. Zo kun je 's-winters kiezen uit een grote hoeveelheid bontmutsen en 's-zomers uit talloze strohoeden. 

Ze zijn dagelijks open van 11.00 tot 19.00 uur (zaterdag sluiten ze om 18.00 uur en zondag zijn ze de hele dag gesloten).

Caps and Sox
Rathausstraße 21
10178 Berlin (Mitte)

U-Bhf: Klosterstraße

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!


Timelapse Berlijn

One day in Berlin - mooie timelapse van een dag in Berlijn